Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica. facebook
Video
 
Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Dus Bucal Waterpik WP-100
Dusul bucal Waterpik WP-100 este cea mai eficienta si cea mai accesibila metoda de curatare a dintior. Waterpik Dispozitivul Waterpik Ultra (WP- 100W) contine: varfuri jet standard (2buc) varf ortodontic (1buc) varf Pik Pocket (1buc) curatator pentru limba..
419,00 lei
TVA inclus
Bazat pe 1 recenzii.
Suport Etajera Waterpik WP-100
Suport pentru depozitare dus bucal Waterpik WP 100. Este ideal pentru fixare pe un perete in baie. Confectionat din material de calitate. ..
269,00 lei
TVA inclus
Dus Bucal pentru copii Waterpik WP-260
Modelul Nano KIDS beneficiaza de toate avantajele gamei Nano. Waterpik este singurul dus bucal cu studii clinice care au dovedit ca este de pana la 3 ori mai eficient, decat metodele clasice de curatare, in indepartarea placii dentare din spatiile interdentare si subgingival si in reduc..
359,00 lei
TVA inclus
Dus Bucal Waterpik Nano WP-250
Waterpik Nano. WP-250. Cea mai simpla alternativa la ata dentara. Waterpik este singurul dus bucal cu studii clinice care au dovedit ca este de pana la 3 ori mai eficient, decat metodele clasice de curatare, in indepartarea placii dentare din spatiile interdentare si subgingival si in r..
399,00 lei
TVA inclus
payment methods      Viziteaza magazinul Zamo.RO pe ShopMania      Suplimente Nutritive Preturi      Calatog Magazine Online
zamo.ro © 2017 - ANPC